MISIUNEA ȘI FILOZOFIA NOASTRĂ

Misiunea și scopul taberei SPANDO este de a fi un partener cu părinții în furnizarea de activități sănătoase pentru copii și de a oferi un program care promovează creșterea și dezvoltarea personalității copiilor, împreună cu căi morale pozitive.

Învățând să trăiască, să se joace și să lucreze împreună cu ceilalți din tabără, copiii învață să-i aprecieze, să înțeleagă și să-i prețuiască pe ceilalți ca indivizi speciali și unici. Programul nostru îi învață pe copii să devină adepți și lideri buni, să accepte responsabilitatea și să practice toleranța și acceptarea față de cei de lângă ei, indiferent de diferențele lor.

Tabăra SPANDO respectă drepturile și demnitatea tuturor participanților și personalului, inclusiv persoanelor cu abilități, culturi, genuri, rase și religii diferite. Tabăra SPANDO este incluzivă pentru toți, iar personalul este instruit să ofere cele mai bune exemple de comportament pentru camperi.

La Tabăra SPANDO, înțelegem preocupările părinților. Suntem și noi părinți! De aceea, oferim camperilor o atmosferă de sprijin și încurajare. Camperii primesc aprobare, acceptare și apreciere, devin autonomi, încrezători și independenți.

Înscrierile noastre limitate, consilierii grijulii și aspectul convenabil al taberei îi fac pe cei care vin pentru prima dată în taberele noastre, să se simtă în siguranță, bineveniți și liniștiți.

O mare parte din creșterea și dezvoltarea copiilor pe care o experimentează în tabără vine din experiența de a trăi împreună într-un cadru de tabără. Multe dintre beneficiile pe care le obțin camperii din tabără nu implică neapărat activități de tabără, ci se dezvoltă prin prietenii pe care îi fac și prin participarea la programul general al taberei de vară SPANDO.

În tabără, copiii dobândesc multe tipuri de abilități de adaptare și ca urmare învață să trăiască și să conlucreze împreună într-o atmosferă unică și independentă. Scopul nostru este ca copilul dumneavoastră să se întoarcă acasă cu mai multă încredere în sine și independență.